Ekran Kartı Driverının Yenisini Silip Eskisini Kurması

Barış+

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir sorunum var HD 6870 kullanmaktayım. Crimson sürücüsünü kuruyorum 1-2 saat kullanıyorum ekran gidip geliyor Catalyst'e geçiş yapıyor otomatik olarak. Otomatik güncellemeler updateler vesaire kapalı engelleyemiyorum bunu ve haliyle performans kaybı yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapıyorum fakat, her seferinde gidip otomatik olarak Catalyst sürümünü kuruyor.

@Recep Baltaş @Ali Güngör Belki yardımcı olabilirler. İlginç otomatik silip kurması. Sistemini tamamen temiz en son güncel bir windows 10 yükleyip dener misin ?

@Barış+ böyle bir problemle karşılaşıyoruz. Sanırım sorun Windows'un güncelleme tabanı senin sisteminin ve o Windows sürümüne en stabil çalışan versiyon'un o versiyon olarak görmesinden kaynaklı.

Çok defa denedim yeniden Windows kurmayı vesaire. Ama kurduğu Catalyst sürüm bana performans kaybı yaşatıyor. Aygıt yöneticisinde baktığım vakit onu kurunca kartımı doğrudan isim olarak tanımak yerine HD 6800 Series olarak tanıyor, güncel Crimson kurulu iken HD 6870 olarak geçiyor doğrudan. Hiç bir şekilde engelleyemiyorum bunu. Arkadaşımda da HD 6XXX serisi kart var fakat onda aynı sorunu yapmıyor sisteminin kendim sürücülerini özellikle dikkat ederek kurdum fakat o öyle bi sorun yaşamadı gerçekten çok garip.

@Barış+ farklı bir Windows Boot denedin mi ? Yoksa sürekli aynı Windows Boot'uyla mı kuruyorsun ?

Evet denedim. Windows Update olsun başka yerler olsun her yerden de kapatıyorum güncellemeleri fakat yani değişen bir şey olmuyor. Tam oldu diyorum oyun oynuyorum ekran gidip geliyor bi bakıyorum driver kuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…