A AlbionLancelot Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #1 Merhaba, ekran kartının sürücülerini kurduğum halde Dxdiag'da gözükmüyor Radeon'da ise böyle gözüküyor, RX560X'i kullanmasını nasıl sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
Merhaba, ekran kartının sürücülerini kurduğum halde Dxdiag'da gözükmüyor Radeon'da ise böyle gözüküyor, RX560X'i kullanmasını nasıl sağlayabilirim?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #2 Ekran kartı sürücün kurulu mu?
A AlbionLancelot Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #3 Evet
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #4 AlbionLancelot dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip fotoğraf atar mısın? Bir de görüntü bağdaştırıcılarına tıklayıp at.
AlbionLancelot dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip fotoğraf atar mısın? Bir de görüntü bağdaştırıcılarına tıklayıp at.
A AlbionLancelot Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #5
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #6 Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum.
Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum.
A AlbionLancelot Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #7 Emirizmir dedi: Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet laptop. Teşekkürler anladım. Emirizmir dedi: Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan oyuna girdim vega 8i kullanıyor görev yöneticisinde kullanımı %98-100 oluyor ama hala RX560Xe geçiş yapmıyor sebebi nedir oyunu 10FPS şuan buna rağmen geçmiyor karta Son düzenleme: 28 Kasım 2019
Emirizmir dedi: Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet laptop. Teşekkürler anladım. Emirizmir dedi: Bilgisayarınız laptop o zaman. Oyunlarda harici GPU yu boşta iken dahili GPU yu kullanır bu normal. Bunun önüne geçilebildiğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan oyuna girdim vega 8i kullanıyor görev yöneticisinde kullanımı %98-100 oluyor ama hala RX560Xe geçiş yapmıyor sebebi nedir oyunu 10FPS şuan buna rağmen geçmiyor karta