M MEK Muhammed Emin Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2 8 Nisan 2020 #1 Aygıt yöneticisinde var dün Driver kurdum bir sürü hepsi yerine geldi ama DxDiag'da yok sadece başka programlar yüklüyorum görüyor ekran kartını.
Aygıt yöneticisinde var dün Driver kurdum bir sürü hepsi yerine geldi ama DxDiag'da yok sadece başka programlar yüklüyorum görüyor ekran kartını.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 8 Nisan 2020 #2 Aygıt Yöneticisi'ni açıp Görüntü Bağdaştırıcıları sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bilinmeyen aygıt varsa onu da bildirin. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'ni açıp Görüntü Bağdaştırıcıları sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bilinmeyen aygıt varsa onu da bildirin.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 8 Nisan 2020 #3 Aygıt Yöneticisi> Ekran Bağdaştırıcıları bölümünde listelendiği kartı sağ tıklayın ve Etkin olarak ayarlandığından emin olun. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi> Ekran Bağdaştırıcıları bölümünde listelendiği kartı sağ tıklayın ve Etkin olarak ayarlandığından emin olun.
KS KS M MEK Muhammed Emin Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2 9 Nisan 2020 #4 herşey etkin ünlem flan yok güncel Artı 0 Eksi