Ekran kartı eksik VRAM ile çalışır mı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Arkadaşlar geçen ayın 13'ün de ekran kartımı YouTube kanalı olan teknik takip'e gönderdim.
Biraz önce aradılar ve ekran kartım da 2 adet VRAM arızalı olduğunu söylediler. Bu iki parçanın değişmesi bana maliyet olarak 800 TL tutuyor.
Telefon da konuştuğum kişi 2 VRAM değiştiğin de arıza devam eder ise başka VRAM da takılabilir ve masrafı artabilir dedi.
Ekran kartım GTX 1080 8 GB VRAM'lerden bir tanesi dahi eksik olsa kartın çalışmasın da bir problem olur mu acaba?
Daha fazla masraf çıkmasından korkuyorum. Cevaplarınız için teşekkürler keyifli sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye oraya gönderdiniz ki. Garantisi bitse bile teknik servise götürmeniz en sağlıklısı.
Kartın çalışmasında bir problem olur evet fakat ben olsam kendi servislerinde yaptırırdım.

Niye oraya gönderdiniz ki. Garantisi bitse bile teknik servise götürmeniz en sağlıklısı.
Kartın çalışmasında bir problem olur evet fakat ben olsam kendi servislerinde yaptırırdım.
Kendi servisini bulamadım ki hocam çok araştırdım burada da yazdım kimse yardımcı da olmadı. Ekran kartımın marka modeli Evga GTX 1080 FTW

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…