demirtas123 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #1 Bilgisayar ne yük altındayken ne de boştayken fanların hızı değişmiyor (hep en düşük hızda.) Manuel olarak ayarlamak için MSI Afterburner kurup hızı arttırmayı denedim ama hiçbir şey değişmedi.(Eskiden Afterburner ile ayarlayabiliyordum.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2019
Bilgisayar ne yük altındayken ne de boştayken fanların hızı değişmiyor (hep en düşük hızda.) Manuel olarak ayarlamak için MSI Afterburner kurup hızı arttırmayı denedim ama hiçbir şey değişmedi.(Eskiden Afterburner ile ayarlayabiliyordum.)
OğuzzKaan Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Nisan 2019 #2 aida64 programı ile fan hızlarını kontrol edebilirsin işlemci ve ekran kartın yüke bindiğinde sıcaklığına göre fan hızlarının artması gerekiyo.
aida64 programı ile fan hızlarını kontrol edebilirsin işlemci ve ekran kartın yüke bindiğinde sıcaklığına göre fan hızlarının artması gerekiyo.
demirtas123 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #3 Denedim ancak yine hiçbirşey değişmedi.