Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Eylül 2024 #1 Ekran kartımın fan hızını nereden öğrenebilirim? (Ekran kartım NVIDIA)
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.438 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #2 MSI afterburner kullanabilirsin.
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 30 Eylül 2024 #3 Yaldaz dedi: Ekran kartımın fan hızını nereden öğrenebilirim? (Ekran kartım NVIDIA) Genişletmek için tıkla... HwInfo programını indirerek oradan tüm detayları görebilirsin.
Yaldaz dedi: Ekran kartımın fan hızını nereden öğrenebilirim? (Ekran kartım NVIDIA) Genişletmek için tıkla... HwInfo programını indirerek oradan tüm detayları görebilirsin.
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 30 Eylül 2024 #4 Alt+R tuşuyla Geforce Experience yüklüyse görebilirsin. Göstermiyorsa Alt+Z > Ayarlar simgesi > HUD düzeni > Performans > Gelişmiş.
Alt+R tuşuyla Geforce Experience yüklüyse görebilirsin. Göstermiyorsa Alt+Z > Ayarlar simgesi > HUD düzeni > Performans > Gelişmiş.
Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Eylül 2024 #5 Bu değerler normal mi? (CS2) 837168 dedi: HwInfo programını indirerek oradan tüm detayları görebilirsin. Eki Görüntüle 2320059 Genişletmek için tıkla... 798310 dedi: Alt+r tuşuyla GeForce Experience yüklüyse görebilirsin. Göstermiyorsa alt+Z > ayarlar simgesi > HUD düzeni > performans > gelişmiş. Genişletmek için tıkla... NoBMPR R8 dedi: MSI Afterburner kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yukarıya bir görsel bırakmıştım. Bu değerler iyi mi? Son düzenleme: 1 Ekim 2024
Bu değerler normal mi? (CS2) 837168 dedi: HwInfo programını indirerek oradan tüm detayları görebilirsin. Eki Görüntüle 2320059 Genişletmek için tıkla... 798310 dedi: Alt+r tuşuyla GeForce Experience yüklüyse görebilirsin. Göstermiyorsa alt+Z > ayarlar simgesi > HUD düzeni > performans > gelişmiş. Genişletmek için tıkla... NoBMPR R8 dedi: MSI Afterburner kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yukarıya bir görsel bırakmıştım. Bu değerler iyi mi?
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 2 Ekim 2024 #6 Yaldaz dedi: Eki Görüntüle 2320217 Bu değerler normal mi? (CS2) Yukarıya bir görsel bırakmıştım. Bu değerler iyi mi? Genişletmek için tıkla... Değerler modelden modele değiştiği için iyi/kötü demek zor. Öyle anormal bir şey göremedim ben pek. Sorun olduğunu düşündüren şey neydi ki?
Yaldaz dedi: Eki Görüntüle 2320217 Bu değerler normal mi? (CS2) Yukarıya bir görsel bırakmıştım. Bu değerler iyi mi? Genişletmek için tıkla... Değerler modelden modele değiştiği için iyi/kötü demek zor. Öyle anormal bir şey göremedim ben pek. Sorun olduğunu düşündüren şey neydi ki?
Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2024 #7 798310 dedi: Değerler modelden modele değiştiği için iyi/kötü demek zor. Öyle anormal bir şey göremedim ben pek. Sorun olduğunu düşündüren şey neydi ki? Genişletmek için tıkla... CS2, CODMW2 gibi oyunları oynarken ekran kartından ince bir ses geliyor. Sanki zımpara ile bir şeyi zımparalıyor gibi ses geliyor.
798310 dedi: Değerler modelden modele değiştiği için iyi/kötü demek zor. Öyle anormal bir şey göremedim ben pek. Sorun olduğunu düşündüren şey neydi ki? Genişletmek için tıkla... CS2, CODMW2 gibi oyunları oynarken ekran kartından ince bir ses geliyor. Sanki zımpara ile bir şeyi zımparalıyor gibi ses geliyor.
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 4 Ekim 2024 #8 Yaldaz dedi: CS2, CODMW2 gibi oyunları oynarken ekran kartından ince bir ses geliyor. Sanki zımpara ile bir şeyi zımparalıyor gibi ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Coil Whine gibi mi?
Yaldaz dedi: CS2, CODMW2 gibi oyunları oynarken ekran kartından ince bir ses geliyor. Sanki zımpara ile bir şeyi zımparalıyor gibi ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Coil Whine gibi mi?
Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ekim 2024 #9 798310 dedi: Coil whine gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu sese çok benziyor. İletişim kurabileceğim bir yer var ise sesi sana dinlettirmek isterim.
798310 dedi: Coil whine gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu sese çok benziyor. İletişim kurabileceğim bir yer var ise sesi sana dinlettirmek isterim.
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 4 Ekim 2024 #10 Yaldaz dedi: Evet bu sese çok benziyor. İletişim kurabileceğim bir yer var ise sesi sana dinlettirmek isterim. Genişletmek için tıkla... YouTube veya herhangi bir video sitesine yükleyip link bırakabilirsiniz. Ya da bildiğiniz sadece ses depolama sitesi varsa o da olur.
Yaldaz dedi: Evet bu sese çok benziyor. İletişim kurabileceğim bir yer var ise sesi sana dinlettirmek isterim. Genişletmek için tıkla... YouTube veya herhangi bir video sitesine yükleyip link bırakabilirsiniz. Ya da bildiğiniz sadece ses depolama sitesi varsa o da olur.