Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 5 Mayıs 2021 #1 Merhabalar herkese. Ekran kartım ısındığı için fan hızı genelde yuzde 77-80 arası gidip geliyor. Bu sıkıntı yaratır mı?
Merhabalar herkese. Ekran kartım ısındığı için fan hızı genelde yuzde 77-80 arası gidip geliyor. Bu sıkıntı yaratır mı?
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 5 Mayıs 2021 #2 oyunda mı yoksa boşta mı
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #3 Isınmasından iyidir. Ses haricinde sorun çıkartmaz.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.765 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 Çok sorun çıkartıcağını sanmıyorum. Sadece biraz ses yapar.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 5 Mayıs 2021 #5 Ne yaparken 80 hızına çıkıyor boştayken çıkıyorsa içini bir temizleyin ya da Kaspersky ile tam tarama yapın.
Ne yaparken 80 hızına çıkıyor boştayken çıkıyorsa içini bir temizleyin ya da Kaspersky ile tam tarama yapın.
Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 5 Mayıs 2021 #6 esercim dedi: Oyunda mı yoksa boşta mı? Genişletmek için tıkla... Ciri Riannon dedi: Ne yaparken 80 hızına çıkıyor boştayken çıkıyorsa içini bir temizleyin ya da Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken çıkıyor boştayken fanlar çalışmıyor 50 dereceye kadar.
esercim dedi: Oyunda mı yoksa boşta mı? Genişletmek için tıkla... Ciri Riannon dedi: Ne yaparken 80 hızına çıkıyor boştayken çıkıyorsa içini bir temizleyin ya da Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken çıkıyor boştayken fanlar çalışmıyor 50 dereceye kadar.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 5 Mayıs 2021 #7 Kalipsogen dedi: Oyun oynarken çıkıyor boştayken fanlar çalışmıyor 50 dereceye kadar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz bence ses haricinde. esercim dedi: Sıkıntı çıkarmaz bence ses haricinde. Genişletmek için tıkla... Havalar bayağı ısndı normla sayılır değerler.
Kalipsogen dedi: Oyun oynarken çıkıyor boştayken fanlar çalışmıyor 50 dereceye kadar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz bence ses haricinde. esercim dedi: Sıkıntı çıkarmaz bence ses haricinde. Genişletmek için tıkla... Havalar bayağı ısndı normla sayılır değerler.
Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 5 Mayıs 2021 #8 picl raknhocam dedi: Çok sorun çıkartıcağını sanmıyorum. Sadece biraz ses yapar. Genişletmek için tıkla... MichaelWhite dedi: Isınmasından iyidir. Ses haricinde sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Ses benim için önemli değil. Bir de Red Dead Redemption 2 oynarken bu kadar çalışıyor başka oyunlarda %60-70 arası.
picl raknhocam dedi: Çok sorun çıkartıcağını sanmıyorum. Sadece biraz ses yapar. Genişletmek için tıkla... MichaelWhite dedi: Isınmasından iyidir. Ses haricinde sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Ses benim için önemli değil. Bir de Red Dead Redemption 2 oynarken bu kadar çalışıyor başka oyunlarda %60-70 arası.
Quadrionss Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 737 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 Fan hızı %100 olduğu zaman tam kapasitede çalışıyor demekse halen tam kapasitesinde çalışmıyordur. Sonuçta o fanlar hızlıca dönmesi için tasarlandı. Bu sıcak havalarda gayet normal. %100 çalışsa bile normal, sıkıntı kart ısınınca ortaya çıkar.
Fan hızı %100 olduğu zaman tam kapasitede çalışıyor demekse halen tam kapasitesinde çalışmıyordur. Sonuçta o fanlar hızlıca dönmesi için tasarlandı. Bu sıcak havalarda gayet normal. %100 çalışsa bile normal, sıkıntı kart ısınınca ortaya çıkar.