K Kftkerem Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Selamlar. Fanın güç girişlerini bir yerleştiremedim, yardımcı olur musunuz?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 27 Haziran 2021 #11 Kftkerem dedi: Mavi kablo boşa çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Üstteki mesajda da söylenmiş zaten. Ya fanda ya da yuvada problem var. O modelin fan kablosu ve yuva kısmı o şekilde değil. Böyle olması gerekli: Artı 0 Eksi
Kftkerem dedi: Mavi kablo boşa çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Üstteki mesajda da söylenmiş zaten. Ya fanda ya da yuvada problem var. O modelin fan kablosu ve yuva kısmı o şekilde değil. Böyle olması gerekli:
KS KS K Kftkerem Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #12 WT Thyke dedi: Ekran kartını ve modelini bize eksiksiz bir şekilde söyleyebilir misiniz? Bir de fotoğrafları net bir şekilde uzaktan olacak şekilde tümünü atabilir misiniz? Fan, ekran kartı, pin soketi şeklinde. Genişletmek için tıkla... Siyah kabloyu sağ tarafa taktım ve çalıştı teşekkürler. Artı 0 Eksi
WT Thyke dedi: Ekran kartını ve modelini bize eksiksiz bir şekilde söyleyebilir misiniz? Bir de fotoğrafları net bir şekilde uzaktan olacak şekilde tümünü atabilir misiniz? Fan, ekran kartı, pin soketi şeklinde. Genişletmek için tıkla... Siyah kabloyu sağ tarafa taktım ve çalıştı teşekkürler.