- Makaleler
- 4
Elimde tüm ekran kartları için yedek fan bulunuyor, GTX 970 ve RX 470 üstü için fan fiyatı 100 TL sabit fiyattır.
Son düzenleme:
Hocam ona kasa fanını yapıştırsanız da olur, nasıl olsa kartın estetik bir kaygısı bulunmuyor.Elinizde Palit GT630 için fan var mı acaba? https://cf.shopee.ph/file/945c7b10d5bfd605b77bce7a3283bc3f
Anladım kartın fanı viyyyYYYYY diye ses çıkartıyordu internetten torx 4.0 fan bulsam ya da herhangi bir özel fan daha mı iyi olur çok ses olsun istemiyorum ne önerirsiniz?Hocam ona kasa fanını yapıştırsanız da olur, nasıl olsa kartın estetik bir kaygısı bulunmuyor.
Hem soğutma performansı daha iyi olur.
Hocam o fan küçük olduğu için devir arttıkça acayip bir ses çıkartıyor.Anladım kartın fanı viyyyYYYYY diye ses çıkartıyordu internetten torx 4.0 fan bulsam ya da herhangi bir özel fan daha mı iyi olur çok ses olsun istemiyorum ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim deneyelim bakalım bir şeyler...Hocam o fan küçük olduğu için devir arttıkça acayip bir ses çıkartıyor.
İsterseniz fanı temizleyip yağlayarak bir şansınızı deneyebilirsiniz.
Olmaz ise standart bir kasa fanının hızını düşürürsünüz ve normal fandan bile daha iyi iş çıkarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.