Ekran kartı fanı anakarta nasıl takılır?

Daha fazla  
Elimde MSI RX 460 4 GB modeli var. Ekran kartına yeni fan aldım, değiştirdim, eskisini değerlendirmek istiyorum. Anakartın 4 pinli yerlerine takmayı denediğimde takamıyorum, sanki çok küçük geliyormuş gibi uymuyor. Şu an telefonumun şarjı olmadığı için internetten görsel alarak ekran kartının fanını göstereceğim.

Güç aldığı kabloları öğrenip, jumper kabloları ile bağlayabilirsiniz. Ama PWM çalışır mı bilmiyorum. Özel 6 pin bağlantı kullanan bir RGB fanı böyle anakartıma bağlamıştım.

Güç aldığı kabloları öğrenip, jumper kabloları ile bağlayabilirsiniz. Ama PWM çalışır mı bilmiyorum. Özel 6 pin bağlantı kullanan bir RGB fanı böyle anakartıma bağlamıştım.

Güç aldığı kabloları derken hocam anlamadım, fanlar konusunda çok bilgi sahibi değilim sadece pinleri biliyorum.

Hocam bunu alırsam olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…