Ekran kartı fanı dönmüyor

Efekan5444

Centipat
Daha fazla  
İnce hesaptan hazır sistem aldım eski bir HDMI kablosu ile TV'ye bağladım monitör şu an gelmediği için.
Ama görüntü gelmedi anakarttan bağlamayı denedim yine gelmedi işlemci fanı dönüyor ekran kartı fanı dönmüyor ilk PC'm ekran kartı mi bozuk.

Ekran kartı fanın bilgisayar çalıştıktan bir süre sonra dönmeye başlar. Kablonda bir problem olabilir. Farklı bir HDMI kablosu denedin mi?

Belirli sıcaklığa gelene kadar çalışmaz fan. OCCT testinde bakın.

Yeni nesil ekran kartlarında kart boştayken fanlar dönmez PC ilk açıldımı fanlar birkaç saniye dönüyorsa sorun yoktur %99

Yeni ekran kartlarında sıcaklık belirli bir değerin üstüne geldiğinde fanlar dönmeye başlıyor diye biliyorum, yanlış bilgi olabilir emin değilim. TV kumandasından HDMI'a aldın mı görüntü çıkışını?

TV'yi HDMI moduna alın ve ekran kartı güç kablosunun tam oturduğundan emin olun.

Aldım kablo eski bir kablo bozuk olabilir mi acaba? Çünkü anakarta taktımdada görüntü alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…