CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #1 Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan.
Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 786 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 CathedralDogs dedi: Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan. Genişletmek için tıkla... Kartınız nedir? Artı 0 Eksi
CathedralDogs dedi: Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan. Genişletmek için tıkla... Kartınız nedir?
KS KS CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #3 MısırlıPatlıcan dedi: Kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... 4070 ti. Artı 0 Eksi
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 786 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 CathedralDogs dedi: 4070 Ti. Genişletmek için tıkla... Açıkçası NVIDIA tarafında pek bir bilgim yok AMD olsaydı yardımcı olabilirdim. Artı 0 Eksi
CathedralDogs dedi: 4070 Ti. Genişletmek için tıkla... Açıkçası NVIDIA tarafında pek bir bilgim yok AMD olsaydı yardımcı olabilirdim.
8 821099 Nanopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 926 Çözümler 9 25 Haziran 2025 #5 Güncel ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Mr. Koala Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 112 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 CathedralDogs dedi: Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartının her modelinde, fanların yüksüz dönmediği diye bir konu yok. Kendi marka modelinizde slient durumu yani belli sıcaklık altında fanlar çalışmasın diye bir özellik var mı yok mu bakınız. Artı 0 Eksi
CathedralDogs dedi: Merhaba, formattan önce ekran kartı fanları boştayken dönmüyordu, format attım ekran kartı fanları hep dönüyor boştayken bile. Sıcaklıkları 30 falan. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartının her modelinde, fanların yüksüz dönmediği diye bir konu yok. Kendi marka modelinizde slient durumu yani belli sıcaklık altında fanlar çalışmasın diye bir özellik var mı yok mu bakınız.