B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Ekran kartımın fanlarında biri sürekli bilgisayarı titreterek ve yavaş dönüyor. Dün geceye kadar bir şey yoktu fakat sabah açtığımda MSI Afterburner'den fan hızını yükselttim bir süre sonra böyle oldu. Sebebi nedir?
Ekran kartımın fanlarında biri sürekli bilgisayarı titreterek ve yavaş dönüyor. Dün geceye kadar bir şey yoktu fakat sabah açtığımda MSI Afterburner'den fan hızını yükselttim bir süre sonra böyle oldu. Sebebi nedir?
yujirox Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Ayarları sıfırla. Bilmiyorsan eğer fan ayarlarıyla kesinlikle oynama.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 yujirox dedi: Ayarları sıfırla. Bilmiyorsan eğer fan ayarlarıyla kesinlikle oynama. Genişletmek için tıkla... Sadece fan hızını arttırdım başka bir şeyi ellemedim ki. BrEfLst dedi: Sadece fan hızını arttırdım başka bir şeyi ellemedim ki. Genişletmek için tıkla... Ve sadece 1 fanı öyle diğeri değil.
yujirox dedi: Ayarları sıfırla. Bilmiyorsan eğer fan ayarlarıyla kesinlikle oynama. Genişletmek için tıkla... Sadece fan hızını arttırdım başka bir şeyi ellemedim ki. BrEfLst dedi: Sadece fan hızını arttırdım başka bir şeyi ellemedim ki. Genişletmek için tıkla... Ve sadece 1 fanı öyle diğeri değil.