Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Ocak 2021 #21 377660 dedi: AMD Radeon 5450. Genişletmek için tıkla... Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için.
377660 dedi: AMD Radeon 5450. Genişletmek için tıkla... Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Ocak 2021 #22 Jotariel dedi: Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için. Genişletmek için tıkla... Gigabyte diye hatırlıyorum. Kasayı açamıyorum çok hareket ettirince kasanın fanları otomatikmen duruyor. Jotariel dedi: Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için. Genişletmek için tıkla... Dostum oradaysan ve yardımcı olacaksan ekran kartı geliştirici gigabyte amd radeon 5450 1gb 64 bit. Fanım ise WOZLO 12 cm kasa fanı siyah sessiz sıfır 12cm fan Son düzenleme: 28 Ocak 2021
Jotariel dedi: Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için. Genişletmek için tıkla... Gigabyte diye hatırlıyorum. Kasayı açamıyorum çok hareket ettirince kasanın fanları otomatikmen duruyor. Jotariel dedi: Geliştirici markası nedir? Asus,Gigabyte,MSI belki Seclife bunları bilmemiz lazım ekran kartını inceleyebilmemiz için. Genişletmek için tıkla... Dostum oradaysan ve yardımcı olacaksan ekran kartı geliştirici gigabyte amd radeon 5450 1gb 64 bit. Fanım ise WOZLO 12 cm kasa fanı siyah sessiz sıfır 12cm fan