Ekran kartı fanının vidası yalama oldu

Yalcin663

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
212
Merhaba, ekran kartı fanımın vidasından birinin ucu yalama olmuş hiçbir şekilde dönmüyor. Vidayı nasıl sökeceğim? Diğer 3 vidada sıkıntı yok.

IMG_20200723_155519-min.jpg


IMG_20200723_155540-min.jpg
 
Hocam yankeski varsa vidayı sıkıştırıp çevirin. Penseden daha iyi kavrar. Diğer bir yöntem varsa dramel ile çizik atıp sökmek. Olmazsa bir bilgisayarcıya götürün.
 
Yardımlarınız için teşekkür ederim, maalesef vida inatçı çıktı :D. Latex eldiven, lastik, kağıt, bez vb. ürünleri üstüne bastırarak farklı farklı tornavida uçlarıyla çevirdim fakat bana mısın demedi. Termal macun değiştirecektim fakat böyle kalacak gibi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı