Arifemre Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #1 PC normal aciliyor sonra ekran karti fanlari duruyor monitor karincalaniyor. Ekran kartini çıkarıp taktim ya da temizledim ise yaramiyor.
PC normal aciliyor sonra ekran karti fanlari duruyor monitor karincalaniyor. Ekran kartini çıkarıp taktim ya da temizledim ise yaramiyor.
KS KS Arifemre Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #11 AezagmIn dedi: Olmadı ekran kartının driverlarını tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Tamamdir. Simdiden teşekkürler konuyu nasil kapatacağım. Artı 0 Eksi
AezagmIn dedi: Olmadı ekran kartının driverlarını tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Tamamdir. Simdiden teşekkürler konuyu nasil kapatacağım.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2025 #12 AezagmIn dedi: Olmadı ekran kartının driverlarını tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Bunu sağ taraftaki yukarı oka basın çözüm diye etiketlenir konu. Artı 0 Eksi
AezagmIn dedi: Olmadı ekran kartının driverlarını tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Bunu sağ taraftaki yukarı oka basın çözüm diye etiketlenir konu.
KS KS Arifemre Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #13 Bugün yeni kablo aldim, sorun önceki kablodaymis. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2025 Artı 0 Eksi Çözüm