Mitmit34 Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #11 Ben bir kere laptop ekran kartına yaptım. 2 denemem de ekran kartı kömür gibi yandı tabi o benim hatamdı.
Ben bir kere laptop ekran kartına yaptım. 2 denemem de ekran kartı kömür gibi yandı tabi o benim hatamdı.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #12 Mitmit34 dedi: Ben bir kere laptop ekran kartına yaptım. 2 denemem de ekran kartı kömür gibi yandı tabi o benim hatamdı. Genişletmek için tıkla... MXM miydi yoksa SLI mıydı laptobunuz? Normal koşullarda ekran kartı laptoptan ayrılmaz. Yoksa direk anakartı mı fırınladınız? Kömür yapacak kadar yükseltmeseydiniz dereceyi keşke .
Mitmit34 dedi: Ben bir kere laptop ekran kartına yaptım. 2 denemem de ekran kartı kömür gibi yandı tabi o benim hatamdı. Genişletmek için tıkla... MXM miydi yoksa SLI mıydı laptobunuz? Normal koşullarda ekran kartı laptoptan ayrılmaz. Yoksa direk anakartı mı fırınladınız? Kömür yapacak kadar yükseltmeseydiniz dereceyi keşke .
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.441 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Nisan 2019 #13 Teşekkürler.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 1 Nisan 2019 #14 Kocakarı ilacı.
A alperen66 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #15 Narayanna dedi: Ben eski ekran kartımı 2 sene kullandım öyle. Fırınladım fırınladım kullandım, kimi zaman 3 - 4 ay gitti kimi zaman 1 kaç hafta. Ve değiştirmeme rağmen hala çalışır durumda bıraktım. İhtiyacı olup alamayan, isteyen varsa vereyim, hediye edeyim ona Xfx Hd6850 Çift Fan Gddr5 1Gb 256Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Hocam 4 sene geçmiş ama hala duruyor mu kart?
Narayanna dedi: Ben eski ekran kartımı 2 sene kullandım öyle. Fırınladım fırınladım kullandım, kimi zaman 3 - 4 ay gitti kimi zaman 1 kaç hafta. Ve değiştirmeme rağmen hala çalışır durumda bıraktım. İhtiyacı olup alamayan, isteyen varsa vereyim, hediye edeyim ona Xfx Hd6850 Çift Fan Gddr5 1Gb 256Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Hocam 4 sene geçmiş ama hala duruyor mu kart?