Ekran kartı fiyatları ne zaman düşer?

2021 ilk ayı diyorlardı. Şimdi 4. ay ve hala fiyatlar aynı. Eth ile biticek diyorlar ama daha kazılacak birsürü altcoin var. Kolay kolay düşmez fiyatlar.

Sana bir tavsiye bekleyeceksen parayı altın ya da dolara çevir.

Arkadaşın biri sabah şöyle bir konu paylaşmıştı sistemi dikkatimi çekti.

Sistemin bulunduğu linki de aşağıya bırakayım sana.

5000-6000 TL banında alınabilecek güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum değerlendirebilirsin.

Dahili grafik birimi olan işlemciler ekran kartı olmaz içinde.
Şuan kullandığım laptopta da dahili grafik birimi var çok sorun çıkartıyor. Aynı sorunu yaşamaz mıyız yani APU alsam şuankinden birşey farkeder mi ?
Monitörle 7-8k'yı bulur bunu alırsam bütçemi bayağı aşıyor :'(

Şu an kullandığım laptopta da dahili grafik birimi var çok sorun çıkartıyor. Aynı sorunu yaşamaz mıyız yani APU alsam şuankinden bir şey farkeder mi?

Ama bu APU işlemciler Ryzen ve Intel APU'lardan çok daha güçlü aynı sorun olmaz
Masaüstü işlemciler çok daha güçlüdür.

Ama bu APU işlemciler Ryzen ve Intel APU'lardan çok daha güçlü aynı sorun olmaz.
Masaüstü işlemciler çok daha güçlüdür.

Anladım teşekkürler. Peki dahili grafik birimi yerine APU alırken içine

GeForce GT 1030 gibi düşük seviye ekran kartı falan koysam. Sorun olur mu?

Nisan ayının sonu veya mayıs ayının 2. haftasına kadar düşmeye başlayacağını tahmin ediyorum.

Nereden vardınız bu kanıya?

2018 yılında aynısı olmuştu oradan yola çıktım, coinlerde mayıs ayı gibi sert düşüş başlamıştı ve kart fiyatları düştü, sıfır RX 570 800 liraydı Hepsiburada sitesinde, şimdi hem zorluk seviyesi artıyor hem yeni algoritmalar ve güncellemeler geliyor. Şu anki kartların getirilerinin azalacağını düşünüyorum. Elektrik bedava değilse gelirler düşünce elden çıkarmaya çalışacaklar kartları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…