Sebastian Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 251 Daha fazla Meslek öğrenci 20 Haziran 2013 #1 Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Ben ekran kartlarının bir oyunda verdiği FPS değerlerini öğrenmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz siteler yada FPS tablolara var mı ?
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Ben ekran kartlarının bir oyunda verdiği FPS değerlerini öğrenmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz siteler yada FPS tablolara var mı ?
Sebastian Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 251 Daha fazla Meslek öğrenci 20 Haziran 2013 #3 Kardeşim yardımın için çok teşekkürler. Yalnız ben bunu sormuyorum genel olarak bir site. Oyunu biz seçip bütün kartlarda FPS değerlerini gösterecek. Yada böyle genel bir tablo lazım, senin ki 7870 ye kadar.
Kardeşim yardımın için çok teşekkürler. Yalnız ben bunu sormuyorum genel olarak bir site. Oyunu biz seçip bütün kartlarda FPS değerlerini gösterecek. Yada böyle genel bir tablo lazım, senin ki 7870 ye kadar.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2013 #4 Techpowerup adresini tavsiye ederim.
ofpistan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2012 Mesajlar 189 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - 20 Haziran 2013 #5 Technopat forumda bir arkadaştan bu siteyi öğrenmiştim. AnandTech | Bench - CPU
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Haziran 2013 #6 Performans sıralaması için: Ekran kartları performans tablosu - Bloglar - Technopat Forum
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 20 Haziran 2013 #7 ofpistan dedi: Technopat forumda bir arkadaştan bu siteyi öğrenmiştim. AnandTech | Bench - CPU Genişletmek için tıkla... Benden öğrenmişsindir . Önceki isim NirvanA1'di.
ofpistan dedi: Technopat forumda bir arkadaştan bu siteyi öğrenmiştim. AnandTech | Bench - CPU Genişletmek için tıkla... Benden öğrenmişsindir . Önceki isim NirvanA1'di.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 20 Haziran 2013 #8 MassiveAttack dedi: Benden öğrenmişsindir . Önceki isim NirvanA1'di. Genişletmek için tıkla... Benim de gözlerim NirvanA1'i arıyor. Bu isminiz de güzel olmuş ancak bence eskisi daha iyiydi. Yani ben alışmıştım.
MassiveAttack dedi: Benden öğrenmişsindir . Önceki isim NirvanA1'di. Genişletmek için tıkla... Benim de gözlerim NirvanA1'i arıyor. Bu isminiz de güzel olmuş ancak bence eskisi daha iyiydi. Yani ben alışmıştım.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2017 #9 Performance Charts - Tom's Hardware
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 30 Mayıs 2017 #10 @Xample-47 4 yıl olmuş...