Gyrox YİGİT Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Ben HDMI girişli monitör alacağım ama ekran kartı girişlerimin çalıştığından emin değilim aldığım adam sıfır o ekran kartı dedi uyumluysa sorun olmaz dedi ama ben riske atmak istemiyorum kabloyla denemeden girişlerin çalıştığını nasıl anlarım?
Ben HDMI girişli monitör alacağım ama ekran kartı girişlerimin çalıştığından emin değilim aldığım adam sıfır o ekran kartı dedi uyumluysa sorun olmaz dedi ama ben riske atmak istemiyorum kabloyla denemeden girişlerin çalıştığını nasıl anlarım?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 2 Haziran 2022 #2 Kablo ile takmadan anlayamazsınız. Neyi riske atmak istediğinizi anlamadım. Elinizde HDMI kablosu varsa televizyona bağlayabilirsiniz.
Kablo ile takmadan anlayamazsınız. Neyi riske atmak istediğinizi anlamadım. Elinizde HDMI kablosu varsa televizyona bağlayabilirsiniz.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 2 Haziran 2022 #3 Girişleri kablo ile denemeden çalışıp çalışmadığını biraz zor anlaşılır. En basit yolu kablo ile bağlantı yapıp denemek.
Girişleri kablo ile denemeden çalışıp çalışmadığını biraz zor anlaşılır. En basit yolu kablo ile bağlantı yapıp denemek.
prodaktil Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 82 2 Haziran 2022 #4 Gyrox YİGİT dedi: kabloyla denemeden girişlerin çalıştığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Anlayamazsın.
Gyrox YİGİT dedi: kabloyla denemeden girişlerin çalıştığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Anlayamazsın.