M muskat Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 45 31 Mart 2019 #1 Böyle bir şey mümkün mü, ekran kartım bozuldu, içini açmayı düşünüyorum sadece meraktan.
siyaha Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 735 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Çekmeköy / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr 31 Mart 2019 #2 Videolarını Youtube dan izleyerek kolayca yapabilirsiniz. Garantisi varsa çok büyük ihtimal geçersiz olacaktır.
Videolarını Youtube dan izleyerek kolayca yapabilirsiniz. Garantisi varsa çok büyük ihtimal geçersiz olacaktır.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 31 Mart 2019 #3 Kartın arka tarafındaki vidaları sökerek soğutucuyu söküp öyle açarsın.
M muskat Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 45 31 Mart 2019 #4 FalconPolat dedi: Kartın arka tarafındaki vidaları sökerek soğutucuyu söküp öyle açarsın. Genişletmek için tıkla... Soğutıcıyı söktüm zaten
FalconPolat dedi: Kartın arka tarafındaki vidaları sökerek soğutucuyu söküp öyle açarsın. Genişletmek için tıkla... Soğutıcıyı söktüm zaten
B3S1R Megapat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işçi 31 Mart 2019 #5 Eğer sadece meraktan yapıyorsan bence videolarla merakını gidermeni tavsiye ederim
M muskat Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 45 31 Mart 2019 #6 B3S1R dedi: Eğer sadece meraktan yapıyorsan bence videolarla merakını gidermeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ekran kartının kondanstörleri patladı zaten çöp oldu meraktan açmayı düşünüyordum Son düzenleme: 31 Mart 2019
B3S1R dedi: Eğer sadece meraktan yapıyorsan bence videolarla merakını gidermeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ekran kartının kondanstörleri patladı zaten çöp oldu meraktan açmayı düşünüyordum
B3S1R Megapat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işçi 31 Mart 2019 #7 muskat dedi: Ekran kartının kondanstörleri patladı zaten çöp oldu meraktan açmayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... Ooo o zaman istediğini yap
muskat dedi: Ekran kartının kondanstörleri patladı zaten çöp oldu meraktan açmayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... Ooo o zaman istediğini yap
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #8 Çok önce den kullandığım kartımın kondansatör'ü patlamıştı değiştirmiştim çalışıyordu, 2 sene daha kullandım bir dene istersen.
Çok önce den kullandığım kartımın kondansatör'ü patlamıştı değiştirmiştim çalışıyordu, 2 sene daha kullandım bir dene istersen.