O onur yıldırım Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 10 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar selam. Başlıkta yazdığı gibi ekran kartı güç kablosu kırıldı internette aynı şekil 2+6 pin kablolar var onlardan almayı düşünüyorum ama nasıl PSU'ya bağlıyacağımı bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar selam. Başlıkta yazdığı gibi ekran kartı güç kablosu kırıldı internette aynı şekil 2+6 pin kablolar var onlardan almayı düşünüyorum ama nasıl PSU'ya bağlıyacağımı bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
X xEraie Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Reis internetteki kablolar genelde yanıyor senin PSU tam modüler mi yoksa değil mi değilse yedek kablosu vardır olması lazım. Artı 0 Eksi
Reis internetteki kablolar genelde yanıyor senin PSU tam modüler mi yoksa değil mi değilse yedek kablosu vardır olması lazım.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 27 Şubat 2025 #3 Ekran kartı modeli nedir ? Güç kaynağın markası nedir? Artı 0 Eksi
KS KS O onur yıldırım Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 10 6 Mart 2025 #4 Akira.exe dedi: Ekran kartı modeli nedir? Güç kaynağın markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Sapphire RX 6700 güç kaynağım kasa ile beraber Gamepower mythril 650watt. xEraie dedi: Reis internetteki kablolar genelde yanıyor senin PSU tam modüler mi yoksa değil mi değilse yedek kablosu vardır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Modelür mü değil mi nasıl anlayacağım hocam. Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Ekran kartı modeli nedir? Güç kaynağın markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Sapphire RX 6700 güç kaynağım kasa ile beraber Gamepower mythril 650watt. xEraie dedi: Reis internetteki kablolar genelde yanıyor senin PSU tam modüler mi yoksa değil mi değilse yedek kablosu vardır olması lazım. Genişletmek için tıkla... Modelür mü değil mi nasıl anlayacağım hocam.
Marechal Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 297 6 Mart 2025 #5 Kasanın bir videosu var youtube da galiba modüler değil kablo sistemi Artı 0 Eksi