Mega Ölüm Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 PSU https://www.hepsiburada.com/aerocoo...if-pfc-guc-kaynagi-ae-vxp350-pm-HBC00000P6NAO GTX 1650 ekran kartım var ama ekstra güç girişi gerekiyor bendeki uymuyor üstte altta 2 pin var bunda 4 olması gerekiyor yani 8 pinli yardımcı olur musunuz? Güç kablosu almam gerek kaliteli bir şey varsa ondan almak istiyorum ama pek bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
PSU https://www.hepsiburada.com/aerocoo...if-pfc-guc-kaynagi-ae-vxp350-pm-HBC00000P6NAO GTX 1650 ekran kartım var ama ekstra güç girişi gerekiyor bendeki uymuyor üstte altta 2 pin var bunda 4 olması gerekiyor yani 8 pinli yardımcı olur musunuz? Güç kablosu almam gerek kaliteli bir şey varsa ondan almak istiyorum ama pek bilgim yok.
Ahmet Ulaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 342 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ağustos 2022 #2 Güç kaynağından gelen kabloların fotoğrafını atabilir misiniz?
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 8 Ağustos 2022 #3 24 TL almıştım Amazon’dan hala kullanıyorum. Kaliteli falan yok.
Mega Ölüm Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 DeviLJoN dedi: 24 TL almıştım Amazon'dan hala kullanıyorum. Kaliteli falan yok. Genişletmek için tıkla... Hangi marka oldugunu falan hatırlıyor musun benim de almam lazım ekran kartını çalıştırabilmem için.
DeviLJoN dedi: 24 TL almıştım Amazon'dan hala kullanıyorum. Kaliteli falan yok. Genişletmek için tıkla... Hangi marka oldugunu falan hatırlıyor musun benim de almam lazım ekran kartını çalıştırabilmem için.
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 8 Ağustos 2022 #5 Mega Ölüm dedi: Hangi marka oldugunu falan hatırlıyor musun benim de almam lazım ekran kartını çalıştırabilmem için. Genişletmek için tıkla... Amazon'da hala en ucuzu neyse o dur bakıyorum şimdi. Baktım; alfais markaymış. Her yerde var.
Mega Ölüm dedi: Hangi marka oldugunu falan hatırlıyor musun benim de almam lazım ekran kartını çalıştırabilmem için. Genişletmek için tıkla... Amazon'da hala en ucuzu neyse o dur bakıyorum şimdi. Baktım; alfais markaymış. Her yerde var.
Mega Ölüm Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 bakır olması önemli demişlerdi diğer forumlarda Alfais 4260 8 Pin Pci Express Ekran Kartı Power Güç Çevirici Çoklayıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL mesela bunu alsam tam olarak nereye takacağım onu da anlamadım Şu PSU'nun kablolarında 4 delikli bir şey var ona takıyoruz herhalde ama bunların 3 dişi var 1 diş boşmu kalıyor. DeviLJoN dedi: Amazon'da hala en ucuzu neyse o dur bakıyorum şimdi. Baktım; alfais markaymış. Her yerde var. Genişletmek için tıkla... tamam alıcağımı buldum şimdi bunu monte ederken o delikli yerlere mi takacağım 2 tane takma yeri var alıcağım da 2 tane takmalı Bu 4 lü yeremi Son düzenleme: 8 Ağustos 2022
bakır olması önemli demişlerdi diğer forumlarda Alfais 4260 8 Pin Pci Express Ekran Kartı Power Güç Çevirici Çoklayıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL mesela bunu alsam tam olarak nereye takacağım onu da anlamadım Şu PSU'nun kablolarında 4 delikli bir şey var ona takıyoruz herhalde ama bunların 3 dişi var 1 diş boşmu kalıyor. DeviLJoN dedi: Amazon'da hala en ucuzu neyse o dur bakıyorum şimdi. Baktım; alfais markaymış. Her yerde var. Genişletmek için tıkla... tamam alıcağımı buldum şimdi bunu monte ederken o delikli yerlere mi takacağım 2 tane takma yeri var alıcağım da 2 tane takmalı Bu 4 lü yeremi
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 9 Ağustos 2022 #7 Mega Ölüm dedi: bakır olması önemli demişlerdi diğer forumlarda Alfais 4260 8 Pin Pci Express Ekran Kartı Power Güç Çevirici Çoklayıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL mesela bunu alsam tam olarak nereye takacağım onu da anlamadım Şu PSU'nun kablolarında 4 delikli bir şey var ona takıyoruz herhalde ama bunların 3 dişi var 1 diş boşmu kalıyor. tamam alıcağımı buldum şimdi bunu monte ederken o delikli yerlere mi takacağım 2 tane takma yeri var alıcağım da 2 tane takmalı Bu 4 lü yeremi Eki Görüntüle 1478952 Genişletmek için tıkla... Evet cevabı kendin keşfettin orada kaç tane olduğuna bakma.
Mega Ölüm dedi: bakır olması önemli demişlerdi diğer forumlarda Alfais 4260 8 Pin Pci Express Ekran Kartı Power Güç Çevirici Çoklayıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL mesela bunu alsam tam olarak nereye takacağım onu da anlamadım Şu PSU'nun kablolarında 4 delikli bir şey var ona takıyoruz herhalde ama bunların 3 dişi var 1 diş boşmu kalıyor. tamam alıcağımı buldum şimdi bunu monte ederken o delikli yerlere mi takacağım 2 tane takma yeri var alıcağım da 2 tane takmalı Bu 4 lü yeremi Eki Görüntüle 1478952 Genişletmek için tıkla... Evet cevabı kendin keşfettin orada kaç tane olduğuna bakma.