E emre53x Hectopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 21 6 Mart 2019 #11 Dark Dreams dedi: Kardeşim ekran kartının sağ üstünde pinli bir yapı yoksa PCI-E slotundan yeterli gücü alıp çalışacaktır. Bu kartlar zaten performansı düşük oluyor genelde. Lakin güncel ekran kartlarında güç kablosu bağlantısı yapmazsan çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... PCI-E slot var 6 pın ama elımde kablo yok ekran kartı test edecem bozuksa gerı vercem ama guc ıcın -+ kutup bıle bılmıyorum nerede. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2019
Dark Dreams dedi: Kardeşim ekran kartının sağ üstünde pinli bir yapı yoksa PCI-E slotundan yeterli gücü alıp çalışacaktır. Bu kartlar zaten performansı düşük oluyor genelde. Lakin güncel ekran kartlarında güç kablosu bağlantısı yapmazsan çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... PCI-E slot var 6 pın ama elımde kablo yok ekran kartı test edecem bozuksa gerı vercem ama guc ıcın -+ kutup bıle bılmıyorum nerede.
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #12 6 pinli güç kablosunu takmazsan muhtemelen çalışmayacaktır. İlla ki bir kablo bulman gerekir.
E emre53x Hectopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 21 6 Mart 2019 #13 Dark Dreams dedi: 6 pinli güç kablosunu takmazsan muhtemelen çalışmayacaktır. İlla ki bir kablo bulman gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben bu konuyu acma nedenım 6 pın kablom yok kendım +- kutup bulup kasadan gucu vermek ama yerini bılmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2019
Dark Dreams dedi: 6 pinli güç kablosunu takmazsan muhtemelen çalışmayacaktır. İlla ki bir kablo bulman gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben bu konuyu acma nedenım 6 pın kablom yok kendım +- kutup bulup kasadan gucu vermek ama yerini bılmıyorum.
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #14 Kardeş videolarda 6 pinli ekran kartı kablosunda siyahlar toprak, kırmızılar +5V ve sarı renkli kablolar ise +12V değerlerini gösteriyor.
Kardeş videolarda 6 pinli ekran kartı kablosunda siyahlar toprak, kırmızılar +5V ve sarı renkli kablolar ise +12V değerlerini gösteriyor.
E emre53x Hectopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 21 6 Mart 2019 #15 Dark Dreams dedi: Kardeş videolarda 6 pinli ekran kartı kablosunda siyahlar toprak, kırmızılar +5V ve sarı renkli kablolar ise +12V değerlerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Lınk atabılır mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2019
Dark Dreams dedi: Kardeş videolarda 6 pinli ekran kartı kablosunda siyahlar toprak, kırmızılar +5V ve sarı renkli kablolar ise +12V değerlerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Lınk atabılır mısın?
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #16 emre53x dedi: o vıdyo lınk ata bılırmısın Genişletmek için tıkla... İki ayrı video da bence tam senlik. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emre53x dedi: o vıdyo lınk ata bılırmısın Genişletmek için tıkla... İki ayrı video da bence tam senlik. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et