FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 15 Aralık 2020 #1 Ekran kartına güç kablosunu takıp çalıştırdım fakat fark ettim ki güç kablosu sıkıştı ve yerinden çıkmıyor. PC çalışıyor. Acaba ters falan mı taktım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Ekran kartına güç kablosunu takıp çalıştırdım fakat fark ettim ki güç kablosu sıkıştı ve yerinden çıkmıyor. PC çalışıyor. Acaba ters falan mı taktım?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 15 Aralık 2020 #2 Kablonun üstünde hafif çıkıntılı bir yer var. Çıkarırken oraya bastırman lazım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.121 Makaleler 1 Çözümler 581 15 Aralık 2020 #3 FalconPaw dedi: Ekran kartına güç kablosunu takıp çalıştırdım fakat fark ettim ki güç kablosu sıkıştı ve yerinden çıkmıyor. PC çalışıyor. Acaba ters falan mı taktım? Genişletmek için tıkla... Nasıl sıkıştı?
FalconPaw dedi: Ekran kartına güç kablosunu takıp çalıştırdım fakat fark ettim ki güç kablosu sıkıştı ve yerinden çıkmıyor. PC çalışıyor. Acaba ters falan mı taktım? Genişletmek için tıkla... Nasıl sıkıştı?
SstyloO Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 Tırnaklı soketini dikkatli bir şekilde çektiğinden emin ol. Ters takma ihtimalin yok. iyi forumlar.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 FalconPaw dedi: Acaba ters falan mı taktım? Genişletmek için tıkla... Ters takmış olamazsın ters taksan yerinde duramazsın . Hocam yanında bir çıkıntı vardır ona bastırman gerek çıkarırken.
FalconPaw dedi: Acaba ters falan mı taktım? Genişletmek için tıkla... Ters takmış olamazsın ters taksan yerinde duramazsın . Hocam yanında bir çıkıntı vardır ona bastırman gerek çıkarırken.