O ozturkediz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Yeni masaüstü topladım her şeyi tamamladım ama ekran kartının güç kablosunda bir tane ekstra 8'lik pin vardi. Nereye takacağım? ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6 Geniş uyumluluk için iki güçlü Eksen Teknolojili Fan ve 2.5 Slot Tasarım www.gaming.gen.tr
Yeni masaüstü topladım her şeyi tamamladım ama ekran kartının güç kablosunda bir tane ekstra 8'lik pin vardi. Nereye takacağım? ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6 Geniş uyumluluk için iki güçlü Eksen Teknolojili Fan ve 2.5 Slot Tasarım www.gaming.gen.tr
Çözüm E E efeaggez 5 Eylül 2024 ozturkediz dedi: Bir tane taktım sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam bir tane artabiliyor bende de öyle.
ozturkediz dedi: Bir tane taktım sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam bir tane artabiliyor bende de öyle.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 ozturkediz dedi: Yeni masaüstü topladım her şeyi tamamladım ama ekran kartının güç kablosunda bir tane ekstra 8'lik pin vardi. Nereye takacağım? ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6 Geniş uyumluluk için iki güçlü Eksen Teknolojili Fan ve 2.5 Slot Tasarım www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 2 tane 8 pinlik kablo vardı birini taktınız diğeri kaldı değil mi? Artı 0 Eksi
ozturkediz dedi: Yeni masaüstü topladım her şeyi tamamladım ama ekran kartının güç kablosunda bir tane ekstra 8'lik pin vardi. Nereye takacağım? ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6 Geniş uyumluluk için iki güçlü Eksen Teknolojili Fan ve 2.5 Slot Tasarım www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 2 tane 8 pinlik kablo vardı birini taktınız diğeri kaldı değil mi?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.224 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Eğer gerekli yerlere hepsini taktıysanız, PSU'da fazladan da kablolar oluyor ve onlar boşta kalıyorlar. Artı 0 Eksi
Eğer gerekli yerlere hepsini taktıysanız, PSU'da fazladan da kablolar oluyor ve onlar boşta kalıyorlar.
KS KS O ozturkediz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 efeaggez dedi: 2 tane 8 pinlik kablo vardı birini taktınız diğeri kaldı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir tane taktım sadece yani evet. Artı 0 Eksi
efeaggez dedi: 2 tane 8 pinlik kablo vardı birini taktınız diğeri kaldı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir tane taktım sadece yani evet.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 ozturkediz dedi: Bir tane taktım sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam bir tane artabiliyor bende de öyle. Artı 0 Eksi Çözüm
ozturkediz dedi: Bir tane taktım sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam bir tane artabiliyor bende de öyle.