YavuzR Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar bu hafta yeni bir bilgisayar aldım Vatan'dan. 8 pin kablosu büyüklüğünden dolayı böyle takmışlar. Bu yüzden eğik durması sıkıntı mıdır?Şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı fakat gene de korkuyorum bir sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar bu hafta yeni bir bilgisayar aldım Vatan'dan. 8 pin kablosu büyüklüğünden dolayı böyle takmışlar. Bu yüzden eğik durması sıkıntı mıdır?Şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı fakat gene de korkuyorum bir sıkıntı çıkar mı?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2017 #2 Doksan derece açıyla gelecek hali yok. Elbette ki kıvrılacak. Ancak kasaya göre daha iyi kablolama yapılabilir.
Doksan derece açıyla gelecek hali yok. Elbette ki kıvrılacak. Ancak kasaya göre daha iyi kablolama yapılabilir.
YavuzR Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #3 Ekran kartında kırılma gibi durumlar olur mu zarar görmez değil mi?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2017 #4 Aşırı gergin durmuyor. Bir sorun olacağını snamıyorum. Şüpheniz varsa çıkarıp biraz kendinize çekerek takabilirsiniz.
Aşırı gergin durmuyor. Bir sorun olacağını snamıyorum. Şüpheniz varsa çıkarıp biraz kendinize çekerek takabilirsiniz.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 17 Temmuz 2017 #5 YavuzR dedi: Ekran kartında kırılma gibi durumlar olur mu zarar görmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz.
YavuzR dedi: Ekran kartında kırılma gibi durumlar olur mu zarar görmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz.