Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #1 Ekran kartının güç kablosu kasa kapağını kapattığım zaman kapağa temas ediyor. Çok fazla ittirmiyor ama yine de temas var. Bir sıkıntı yaratır mı ?
Ekran kartının güç kablosu kasa kapağını kapattığım zaman kapağa temas ediyor. Çok fazla ittirmiyor ama yine de temas var. Bir sıkıntı yaratır mı ?
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 29 Temmuz 2018 #2 Kablonun etrafındaki plastikte bir yırtılma yoksa hiçbir sıkıntı yaratmaz. Bir kontrol et yırtık varsa yeni bir kablo al.
Kablonun etrafındaki plastikte bir yırtılma yoksa hiçbir sıkıntı yaratmaz. Bir kontrol et yırtık varsa yeni bir kablo al.
Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #3 Scpweppes dedi: Kablonun etrafındaki plastikte bir yırtılma yoksa hiçbir sıkıntı yaratmaz. Bir kontrol et yırtık varsa yeni bir kablo al. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloda hiçbir yırtık yok. Sadece çok az bir baskı yapıyor o kadar. Ekran kartına bir şey yapar mı diye korktum.
Scpweppes dedi: Kablonun etrafındaki plastikte bir yırtılma yoksa hiçbir sıkıntı yaratmaz. Bir kontrol et yırtık varsa yeni bir kablo al. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloda hiçbir yırtık yok. Sadece çok az bir baskı yapıyor o kadar. Ekran kartına bir şey yapar mı diye korktum.
Fearblood03 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #4 Gideon dedi: Hocam kabloda hiçbir yırtık yok. Sadece çok az bir baskı yapıyor o kadar. Ekran kartına bir şey yapar mı diye korktum. Genişletmek için tıkla... Yırtık filan yoksa sıkıntı olmaz.
Gideon dedi: Hocam kabloda hiçbir yırtık yok. Sadece çok az bir baskı yapıyor o kadar. Ekran kartına bir şey yapar mı diye korktum. Genişletmek için tıkla... Yırtık filan yoksa sıkıntı olmaz.