Ekran kartı gücü düşüyor ve FPS düşmesi yaşanıyor

ömerparker31

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 4 5 gün önce sıvı soğutmamın bozulması işlemcimin 100+ derecelere çıktığını görmemle birlikte yeni parça arayışına girdim. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine
Thermalright peerless assasin 120 aldım montajını yaptıktan sonra işlemcimin ısınma sorunu kalktı ama şimdi de başka bir sorun çıktı.
Ekran kartımın gücü %30'lara düşüp FPS düşmesi yedirmesi. Denemediğim şey kalmadı arkadaşlarımın dediklerini vs yaptım ama hiçbir mutlak çıkışa ulaşamadım.
Denediklerim: Güç ayarları, NVIDIA App'den otomatik OC, çeşitli Windows ayarları, format, ekran kartı kablolarını çıkarıp takma, SSD sağlığına bakma, FurMark testi (81 derece üstüne çıkmadı ekran kartı ve herhangi bir drop yemedim), DDU ile driver silip yükleme ve son olarak format ama hiçbiri çözüm olmadı.
Sistemi 2 senedir kullanıyorum daha önce böyle bir şey olmadı ve olaylar fanı takmamla başladı.
Sistemim: Palit 3070 Ti 8 GB X3fan.
Ryzen 7 5700X.
BIOSTAR B550MH.
8x2 16 GB RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin FPS düşmesi yediği kısmı ve sağ üstten ekran kartı güç tüketimi / FPS tarzı şeyleri açarak kayıt aldım çözümleyeceklere daha çok yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı