GTX 1050 olan notebookumda 2 ay önceki NVIDIA güncellemesi yüklüydü. Daha önceden V-SYNC'nin açık olduğu bir oyunu sabit olarak 60 FPS'de oynuyordum. Güncellemeden sonra ise 40 civarlarına düşmeye başladı. Ben de eski driverı geri yükledim fakat FPS durumu hâla aynı.
Dün aynı zamanda son Windows 10 güncellemesini de yaptım. Acaba onunla alakalı olabilir mi?
Ekran kartı sürücüsü beta olabilir. Aygıt yöneticisine girerek ekran kartına sağ tıklayın, sürücü kısmından önceki sürücüye geri dön yapın. Bu işlemi yaptıktan sonra test edin sorun devam ederse windows update nedeniyle olabilir.
Ekran kartı sürücüsü beta olabilir. Aygıt yöneticisine girerek ekran kartına sağ tıklayın, sürücü kısmından önceki sürücüye geri dön yapın. Bu işlemi yaptıktan sonra test edin sorun devam ederse windows update nedeniyle olabilir.
Benimde windows update den sonra ekran kartı hiç bir sürücüyle çalışmıyor. Geri dönüşde yapamıyorum format atıp windows 8.1 64 bit yüklesem düzelir mi?
Hocam güncel iken dediğiniz gibi aygıt yöneticisine girdim fakat geri yükle butonu gri renkte yani pasifti.
Ben de eskiden indirdiğim programlardan eski sürücüyü buldum ve kurdum. Fakat sorun devam ediyor.
En son evden çıkmadan Program Ekle ve Kaldır'dan dün yapılan güncellemeyi kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Hemen şimdi eve geçip sorunun düzelip düzelmediğine bakacağım.
Denedim fakat bütün geri yükleme noktalarıyla denememe rağmen her seferinde hata koduyla beraber sistem geri yükleme başarısız oldu uyarısı veriyor. 1 gün içerisinde 20 yıl yaşlandım.