Game Turk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #1 Merhaba bilgisayarımın ekran kartını güncelledim ve sonra mouse donmaya başladı. Bilgisayarı yeniden başlattım, gene donma sorunu yaşıyorum. Ekran kartını güncellemeden önce öyle bir sorun yoktu. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2018
Merhaba bilgisayarımın ekran kartını güncelledim ve sonra mouse donmaya başladı. Bilgisayarı yeniden başlattım, gene donma sorunu yaşıyorum. Ekran kartını güncellemeden önce öyle bir sorun yoktu. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
Kolomposcolos Decapat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 3 4 Ağustos 2018 #2 Driverini orijinal siteden indir, kurarken TEMIZ KURULUM onayını işaretle.
Game Turk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #3 Kolomposcolos dedi: Driverini orijinal siteden indir, kurarken TEMIZ KURULUM onayını işaretle. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden otomatik kurulumdan yaptım sağolun genede.
Kolomposcolos dedi: Driverini orijinal siteden indir, kurarken TEMIZ KURULUM onayını işaretle. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden otomatik kurulumdan yaptım sağolun genede.