Ekran kartı güncelleme sorunu

sevenfold

Centipat
Arkadaşlar selam.
Bilgisayarımın iyi özelliklere sahip oldugunu dusunuyorum. Bir aralar CS:GO'da 200 FPS alırken şu an 60-70 zor alıyorum. Nedenini arastırdıgımda ekran kartının guncel olması gerektiğini söylüyorlar. Sürümüne baktıgımda 2016 gösteriyor. Güncellemeyi denedıgımde ise (Hata 175 - Desteklenmeyen bir AMD grafik kartı donanımı nedeniyle AMD yükleyici devam edemiyor) hatası alıyorum. Gerekli screenshotlar elimde var istemeniz yeterli. Lütfen yardımcı olun çok teşekkürler.

AMD serisi 7500/7600 M gosterıyor ama bazı yerlerde 7570 gösteriyor.

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_1.png
Screenshot_4.png

https://www.amd.com/en/support burdan ekran kartınını ve driverini bul ve en son olan driveri indir. (optional olanlardan indirme onlar isteğe bağlı driverler. reccomended diyen driveri indir).DDU programıyla sağlam olsun diye ekran kartı sürücülerini güvenli mod ile sil. İndirdiğin driveri kur.
Bu yazdıklarım el ile temiz bir şekilde driverlerinin nasıl indireceğinin cevabı hatanın nedenini bilmiyorum.

https://www.amd.com/en/support burdan ekran kartınını ve driverini bul ve en son olan driveri indir. (optional olanlardan indirme onlar isteğe bağlı driverler. reccomended diyen driveri indir).DDU programıyla sağlam olsun diye ekran kartı sürücülerini güvenli mod ile sil. İndirdiğin driveri kur.
Bu yazdıklarım el ile temiz bir şekilde driverlerinin nasıl indireceğinin cevabı hatanın nedenini bilmiyorum.

kardeşim aynısını kısa ve öz şekilde anlattım

kardeşim aynısını kısa ve öz şekilde anlattım
kardeşim ben yazarken senin yazdığını görmedim. Eline emeğine sağlık ne diyeyim sanki görüp yazıyoz. Veyahut da ben görsem bile senin yazdığını belki bende yazmak istedim yani bence o kadar önemli değil ha ben sırf anlatmışım ha sen yada ikimizde. Bu kadar alınganlık yapılacak bi olay gibi durmuyor.

kardeşim ben yazarken senin yazdığını görmedim. Eline emeğine sağlık ne diyeyim sanki görüp yazıyoz. Veyahut da ben görsem bile senin yazdığını belki bende yazmak istedim yani bence o kadar önemli değil ha ben sırf anlatmışım ha sen yada ikimizde. Bu kadar alınganlık yapılacak bi olay gibi durmuyor.
ben zaten bir şey demedim niye benimkileri aynı yazıyorsun demedim sadece bil istedim tartışılacak bir durum yok söz konusu bile olmadı yani

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı