MertCannT Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 67 31 Mayıs 2021 #11 YamukAdam dedi: win+r yapıp oraya 'dxdiag' yazıp ekran kısmında görürsünüz. Eki Görüntüle 1050039 Genişletmek için tıkla... yok olarak gözüküyor ama takılı ekran kartı ekran kartım GT 710
YamukAdam dedi: win+r yapıp oraya 'dxdiag' yazıp ekran kısmında görürsünüz. Eki Görüntüle 1050039 Genişletmek için tıkla... yok olarak gözüküyor ama takılı ekran kartı ekran kartım GT 710
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #12 edwardMOHCTA dedi: Çok yakışıklı görünüyorum, kendimi kıskandım. Genişletmek için tıkla... Konnuyu trollemek için sağ üste bakın ne yazmıştım MertCannT dedi: yok olarak gözüküyor ama takılı ekran kartı ekran kartım GT 710 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İndirin, kurun tekrar başlatın.
edwardMOHCTA dedi: Çok yakışıklı görünüyorum, kendimi kıskandım. Genişletmek için tıkla... Konnuyu trollemek için sağ üste bakın ne yazmıştım MertCannT dedi: yok olarak gözüküyor ama takılı ekran kartı ekran kartım GT 710 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İndirin, kurun tekrar başlatın.
MertCannT Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 67 31 Mayıs 2021 #13 edwardMOHCTA dedi: Çok yakışıklı görünüyorum, kendimi kıskandım. Genişletmek için tıkla... kanka ekran kartım yok olarak gözüküyor bir yardım etsen
edwardMOHCTA dedi: Çok yakışıklı görünüyorum, kendimi kıskandım. Genişletmek için tıkla... kanka ekran kartım yok olarak gözüküyor bir yardım etsen
edwardMOHCTA Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #14 MertCannT dedi: kanka ekran kartım yok olarak gözüküyor bir yardım etsen Genişletmek için tıkla... Sisteminiz APU olabilir mi? Çünkü ekran kartınız olsaydı Windows otomatik olarak arkada yüklüyor sürücüyü.
MertCannT dedi: kanka ekran kartım yok olarak gözüküyor bir yardım etsen Genişletmek için tıkla... Sisteminiz APU olabilir mi? Çünkü ekran kartınız olsaydı Windows otomatik olarak arkada yüklüyor sürücüyü.
MertCannT Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 67 31 Mayıs 2021 #15 YamukAdam dedi: Konnuyu trollemek için sağ üste bakın ne yazmıştım Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İndirin, kurun tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... kanka win 7 benim
YamukAdam dedi: Konnuyu trollemek için sağ üste bakın ne yazmıştım Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İndirin, kurun tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... kanka win 7 benim
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #16 edwardMOHCTA dedi: Sisteminiz APU olabilir mi? Genişletmek için tıkla... APU değil, driver kurulu olmadığı için gizli gözüküyor. MertCannT dedi: kanka win 7 benim Genişletmek için tıkla... 1 dk buluyorum. MertCannT dedi: kanka win 7 benim Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
edwardMOHCTA dedi: Sisteminiz APU olabilir mi? Genişletmek için tıkla... APU değil, driver kurulu olmadığı için gizli gözüküyor. MertCannT dedi: kanka win 7 benim Genişletmek için tıkla... 1 dk buluyorum. MertCannT dedi: kanka win 7 benim Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
MertCannT Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 67 31 Mayıs 2021 #17 YamukAdam dedi: APU değil, driver kurulu olmadığı için gizli gözüküyor. 1 dk buluyorum. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... bumu kanka
YamukAdam dedi: APU değil, driver kurulu olmadığı için gizli gözüküyor. 1 dk buluyorum. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... bumu kanka
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #18 MertCannT dedi: bumu kanka Genişletmek için tıkla... Evet kankaa .
MertCannT Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 67 31 Mayıs 2021 #19 YamukAdam dedi: Evet kankaa . Genişletmek için tıkla... yükleyeyim bakayım inşallah,olur
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #20 MertCannT dedi: yükleyeyim bakayım inşallah,olur Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına da dikkat et kankaaa
MertCannT dedi: yükleyeyim bakayım inşallah,olur Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına da dikkat et kankaaa