boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #11 2.ekran kartı nerede işte ne güncelleme yapabiliyorum ne de görebiliyorum.
outlawist Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #12 boragoktug dedi: Her şeyi denedim fakat olmadı. Sizce donanımsal bir hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows LTSC yada LTSB sürüm kullanıyorsanız kurmaz.
boragoktug dedi: Her şeyi denedim fakat olmadı. Sizce donanımsal bir hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows LTSC yada LTSB sürüm kullanıyorsanız kurmaz.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #13 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Eğer laptop ise bu sürücüyü kurun.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #14 Esdeath.xyz dedi: Burada AMD Radeon grafik birimi gözükmekte. Laptop olabilir mi bu cihaz? Eğer laptop ise farklı sürücüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'dan notebook olarak seçiyorum zaten de hep aynı hatayı alıyorum. outlawist dedi: Windows LTSC yada LTSB sürüm kullanıyorsanız kurmaz. Genişletmek için tıkla... O nedir?
Esdeath.xyz dedi: Burada AMD Radeon grafik birimi gözükmekte. Laptop olabilir mi bu cihaz? Eğer laptop ise farklı sürücüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'dan notebook olarak seçiyorum zaten de hep aynı hatayı alıyorum. outlawist dedi: Windows LTSC yada LTSB sürüm kullanıyorsanız kurmaz. Genişletmek için tıkla... O nedir?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #15 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu deneyin o zaman bir de.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu deneyin o zaman bir de.
outlawist Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #16 boragoktug dedi: Hocam NVIDIA'dan notebook olarak seçiyorum zaten de hep aynı hatayı alıyorum. O nedir? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi. Bilgisayarıma sağ tık özellikler diyin bunlar yazıyor mu bakın.
boragoktug dedi: Hocam NVIDIA'dan notebook olarak seçiyorum zaten de hep aynı hatayı alıyorum. O nedir? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi. Bilgisayarıma sağ tık özellikler diyin bunlar yazıyor mu bakın.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #17 Home Single versiyon outlawist dedi: İşletim sistemi. Bilgisayarıma sağ tık özellikler diyin bunlar yazıyor mu bakın. Genişletmek için tıkla...
Home Single versiyon outlawist dedi: İşletim sistemi. Bilgisayarıma sağ tık özellikler diyin bunlar yazıyor mu bakın. Genişletmek için tıkla...
outlawist Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #18 boragoktug dedi: Home Single versiyon Genişletmek için tıkla... Tam ne yazıyor önünde devamında.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #19 outlawist dedi: Tam ne yazıyor önünde devamında. Genişletmek için tıkla... Language
outlawist Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #20 boragoktug dedi: Language Genişletmek için tıkla... Windows 10 mu? ve x64 mü x86 mı?