Ekran kartı hariç 7000 TL oyun sistemi

Yer sıkıntın olur. Onun dışında bir sıkıntın olmaz. Bu sisteme yakışan ekran kartları GTX 1070, GTX 1070 Tİ, GTX 1080, GTX 1080 Tİ'dir.

Bu sistemden hdd çıkartıp direk ssd olarak toplasam sisteme yararı ya da zararı ne olur. Birde bu sisteme yakışan ekran kartı ne olur önerinizi almak isterim. Elinize sağlık .
O sistem gayet iyi o sisteme 1080p için gtx 1070 2k için gtx 1080 4k için gtx 1080ti öneririm. Ama bekle ekran kartları gereksiz pahalı gtx 1070'i 2200 civarlarında yakalarsan al gitsin bence

Dark Rock 3 Pro ile değiştir soğutucuyu al bunu. Geriye kalan sistemleri ele derim. Bir de PSU
Evga 500B ile değiştir.

Dark Rock 3 Pro ile değiştir soğutucuyu al bunu. Geriye kalan sistemleri ele derim. Bir de PSU
Evga 500B ile değiştir.

Öneriniz için teşekkür ederim. Psu ve soğutucu değiştirme nedeniniz nedir acaba bilgilendirir misiniz? Pek bilgi sahibi değilim bu konularda.

Dark Rock Pro 3 her yönden daha başarılı. PSU bu bütçe için düşük kalmış.
Psu seçimine bişi diyemiyorum ama işlemci soğutucusu olarak sıvı soğutmanın performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sıvı soğutma olarak önerebileceğin var mı peki ?

Psu seçimine bişi diyemiyorum ama işlemci soğutucusu olarak sıvı soğutmanın performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sıvı soğutma olarak önerebileceğin var mı peki ?
Kaliteli bir hava soğutma sıvı soğutmadan daha sessiz ve serin çalışacaktır. İlla sıvı soğutucu isterseniz X62 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…