Bu sistemden hdd çıkartıp direk ssd olarak toplasam sisteme yararı ya da zararı ne olur. Birde bu sisteme yakışan ekran kartı ne olur önerinizi almak isterim. Elinize sağlık .
O sistem gayet iyi o sisteme 1080p için gtx 1070 2k için gtx 1080 4k için gtx 1080ti öneririm. Ama bekle ekran kartları gereksiz pahalı gtx 1070'i 2200 civarlarında yakalarsan al gitsin bence
5300 TL tutuyor. Soğutma konusunda çok kararsız kaldım. Dark Rock Pro 3 bile olabilir aslında. Şu kasa ve PSU, bir türlü sevenleri ile buluşamadı. Buluşana kadar önermeye devam edeceğim... @astigmat13
5300 TL tutuyor. Soğutma konusunda çok kararsız kaldım. Dark Rock Pro 3 bile olabilir aslında. Şu kasa ve PSU, bir türlü sevenleri ile buluşamadı. Buluşana kadar önermeye devam edeceğim...
Psu seçimine bişi diyemiyorum ama işlemci soğutucusu olarak sıvı soğutmanın performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sıvı soğutma olarak önerebileceğin var mı peki ?
Psu seçimine bişi diyemiyorum ama işlemci soğutucusu olarak sıvı soğutmanın performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sıvı soğutma olarak önerebileceğin var mı peki ?