Ekran kartı hariç sistem önerisi

Bütçe
12000

Boel

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 9 5900Xli bir sistem toplamayı düşünüyordum ama kafamda acaba fazla mı olur diye düşünceler oluşuyor bir türlü karar veremiyorum.
Ya da parçaların birbiriyle uyumu konusunda karışıklık yaşıyorum, kendi düşündüklerimi yazmayıp sizden gelen fikirlerini dinlemek istiyorum.
Ekran kartı olmuyacak sistemde halihazırda olan kartımı kullanacağım şimdiden teşekkürler.
Ekran kartım: ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC.
monitör : aoc 144 hz 1ms
Bilgisayarı oyun amaçlı topluyacağım..

Son düzenleme:
Hocam kullanım amacınız ne olacak sadece oyun ise evet fazla olabilir Ryzen 9 5900X onun yerine Ryzen 5 5600X ve R7 5800X tercih edilebilir

Hocam o zaman şöyle diyeyim bütçe sıkıntısı yoksa en iyisini almak daha iyidir ama fazla zorlamayayım derseniz R7 veya R5+RTX 2060 mükemmel bir ikili olacaktır. Eğer aklınızda ki diğer parçaları da söylerseniz daha da yardımcı olabiliriz

Hocam o zaman şöyle diyeyim bütçe sıkıntısı yoksa en iyisini almak daha iyidir ama fazla zorlamayayım derseniz R7 veya R5+RTX 2060 mükemmel bir ikili olacaktır. Eğer aklınızda ki diğer parçaları da söylerseniz daha da yardımcı olabiliriz
  • şöyle bir sistem yapmıştım kendime :
  • Ryzen 9 5900 x
  • msi x 570 gaming carbon wifi
  • G Skill 16gb (2x 8gb) Ddr4 3600mhz Cl16 Dual Kıt
  • msi 850w 80+gold tam modüler güç kaynağı
  • Samsung EVO 970 NVMe M.2 500 GB SSD
  • 700-800 bandında dışarıdan icerisi net görülübilecek bir kasa

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı