Ekran kartı hasar görmeyecek bir şekilde nasıl kutulanır?

GaripBirYolcu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Son günlerde ekran kartımda meydana gelen VRAM hatasından olayı ekran kartımı servise vermek istiyorum.
Bunun için sizlerden ekran kartıma bir zarar gelmeden nasıl kargolarım? Cevap vermenizi bekliyorum.
Endişelendiğim sorunlar: Statik elektrik olur mu, zarar görür mü? Vb. gibi konular altında endişe duyuyorum.

Ben havalı poşetle sardıktan sonra kutuya koydum ve kargoyla kardeşime göndermiştim bir şey olmadı.

Kendi kutusunu şişme poşet tarzı şeyler ile bir güzel sar sonra bir kutuya daha koyup gönder hiçbir şey olmaz. 2. kutu çok büyük ve geniş olmasın içeride çok sallanmasın yani.

Kendi kutusunu şişme poşet tarzı şeyler ile bir güzel sar sonra bir kutuya daha koyup gönder hiçbir şey olmaz. 2. kutu çok büyük ve geniş olmasın içeride çok sallanmasın yani.
Şimdi arkadaşlar konudan biraz bağımsız birşey soracam eğer bilginiz varsa cevap verin yoksa tekrardan konu oluşturacam.
Ben ekran kartımı 2022 9 kasım tarihinde aldım. Ekran kartımının kutusu üzerindeki seri no ile fatura seri no birbiriyle uyuşmuyor. Ve fatura seri no garanti sorgulamada gözükmüyor. Ama ekran kartımın kutusunun üzerinde bulunan seri no garanti gözüküyor ama 2022.09.30 tarihinde başlanmış. Ben ürünü 9 kasımda aldım. Acaba aldığım firma kullanılmış ekran kartını veya geri gönderilmiş ekran kartınımı bana gönderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…