hakan aksu Hectopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 5 14 Mart 2024 #1 Başlıktaki hatayı almaya başladım. Sistem geri yükleme, driver güncelleme, Windows güncelleme ve format attım hiçbir şekilde çözülmedi. Dosya Ekleri x.png 150,1 KB · Görüntüleme: 55
Başlıktaki hatayı almaya başladım. Sistem geri yükleme, driver güncelleme, Windows güncelleme ve format attım hiçbir şekilde çözülmedi.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.855 Makaleler 14 Çözümler 47 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 14 Mart 2024 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodu yapıştırın ve ileri deyip biraz bekleyin. ' msdt.exe -ID DeviceDiagnostic ' Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodu yapıştırın ve ileri deyip biraz bekleyin. ' msdt.exe -ID DeviceDiagnostic '
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 14 Mart 2024 #3 hakan aksu dedi: Başlıktaki hatayı almaya başladım. Sistem geri yükleme, driver güncelleme, Windows güncelleme ve format attım hiçbir şekilde çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Çip arıza yapmış olabilir. Termal macun bakımlarını yıllık düzenli yaptırmadıysan eğer. Artı 0 Eksi
hakan aksu dedi: Başlıktaki hatayı almaya başladım. Sistem geri yükleme, driver güncelleme, Windows güncelleme ve format attım hiçbir şekilde çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Çip arıza yapmış olabilir. Termal macun bakımlarını yıllık düzenli yaptırmadıysan eğer.