PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 15 Ağustos 2022 #1 Görselde attığım kısma takılan plastik aparatları nerede bulabilirim, bilgisi olan var mı? Birçok yeri aratmama rağmen bir sonuca ulaşamadım.
Görselde attığım kısma takılan plastik aparatları nerede bulabilirim, bilgisi olan var mı? Birçok yeri aratmama rağmen bir sonuca ulaşamadım.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.280 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 PARAMORE dedi: Görselde attığım kısma takılan plastik aparatları nerede bulabilirim, bilgisi olan var mı? Birçok yeri aratmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Eki Görüntüle 1486062 Genişletmek için tıkla... Kartı mı satacaksınız yoksa kullanmadığınız bölümleri toz geçirmesin diye mi kullanacaksınız.
PARAMORE dedi: Görselde attığım kısma takılan plastik aparatları nerede bulabilirim, bilgisi olan var mı? Birçok yeri aratmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Eki Görüntüle 1486062 Genişletmek için tıkla... Kartı mı satacaksınız yoksa kullanmadığınız bölümleri toz geçirmesin diye mi kullanacaksınız.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 0.99US $ |HDMI VGA DP USB Mini DP RJ45 C tipi koruyucu kapak kauçuk kapak toz kapağı 10 adet/grup|Fix ve Konnektörler| - AliExpress gereksiz pahalı bir malzeme. Bilgisayarcılarda daha uyguna bulunabilir.
0.99US $ |HDMI VGA DP USB Mini DP RJ45 C tipi koruyucu kapak kauçuk kapak toz kapağı 10 adet/grup|Fix ve Konnektörler| - AliExpress gereksiz pahalı bir malzeme. Bilgisayarcılarda daha uyguna bulunabilir.
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 AliExpress te var hocam ben geçen aldım ürün satmak için
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 15 Ağustos 2022 #5 Samed54 dedi: AliExpress te var hocam ben geçen aldım ürün satmak için Genişletmek için tıkla... Vergi vs. durumlarını nasıl hallettiniz hocam? Çok yüksek çıkıyor çünkü. Jezo dedi: Kartı mı satacaksınız yoksa kullanmadığınız bölümleri toz geçirmesin diye mi kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların attığı linkteki gibi bir ürün arıyorum toz geçirmesin diye.
Samed54 dedi: AliExpress te var hocam ben geçen aldım ürün satmak için Genişletmek için tıkla... Vergi vs. durumlarını nasıl hallettiniz hocam? Çok yüksek çıkıyor çünkü. Jezo dedi: Kartı mı satacaksınız yoksa kullanmadığınız bölümleri toz geçirmesin diye mi kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların attığı linkteki gibi bir ürün arıyorum toz geçirmesin diye.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.280 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #6 PARAMORE dedi: Vergi vs. durumlarını nasıl hallettiniz hocam? Çok yüksek çıkıyor çünkü. Arkadaşların attığı linkteki gibi bir ürün arıyorum toz geçirmesin diye. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda mevcut.
PARAMORE dedi: Vergi vs. durumlarını nasıl hallettiniz hocam? Çok yüksek çıkıyor çünkü. Arkadaşların attığı linkteki gibi bir ürün arıyorum toz geçirmesin diye. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda mevcut.