ahmetdenyo Decapat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 3 19 Eylül 2018 #1 Kart gözükmüyor. Kaç aydan beri uğraşıyorum. Ne yaptıysam bulamadım.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Eylül 2018 #2 Sürücüsünü kurmayı denediniz mi? Ve birazdaha açar mısınız? Nasıl görünmüyor?
H Htirz7 Decapat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2018 #3 Eğer bilgisayarınızdan ekran kartınızı göremiyorsanız henüz sürücüsü kurulmamış olabilir.Bu nedenle ekran kartınızın sürücüsünü kendiniz sitesinden indirmenizi öneririm.
Eğer bilgisayarınızdan ekran kartınızı göremiyorsanız henüz sürücüsü kurulmamış olabilir.Bu nedenle ekran kartınızın sürücüsünü kendiniz sitesinden indirmenizi öneririm.
ahmetdenyo Decapat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 3 20 Eylül 2018 #4 StyxQ dedi: Sürücüsünü kurmayı denediniz mi? Ve birazdaha açar mısınız? Nasıl görünmüyor? Genişletmek için tıkla... evet sürücüsünü kurmayı denedim malesefki olmadı galiba 740m 730 630 640m hepsini denedim sonra yine format attım sonuş değişmedi hiç dxdiag vs gözükmüyor Htirz7 dedi: Eğer bilgisayarınızdan ekran kartınızı göremiyorsanız henüz sürücüsü kurulmamış olabilir.Bu nedenle ekran kartınızın sürücüsünü kendiniz sitesinden indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım grundig gnb 1567 b1 i3 internete yazdım indirdim olmadı belkide yanlış indirmişimdir
StyxQ dedi: Sürücüsünü kurmayı denediniz mi? Ve birazdaha açar mısınız? Nasıl görünmüyor? Genişletmek için tıkla... evet sürücüsünü kurmayı denedim malesefki olmadı galiba 740m 730 630 640m hepsini denedim sonra yine format attım sonuş değişmedi hiç dxdiag vs gözükmüyor Htirz7 dedi: Eğer bilgisayarınızdan ekran kartınızı göremiyorsanız henüz sürücüsü kurulmamış olabilir.Bu nedenle ekran kartınızın sürücüsünü kendiniz sitesinden indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım grundig gnb 1567 b1 i3 internete yazdım indirdim olmadı belkide yanlış indirmişimdir
H Htirz7 Decapat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Eylül 2018 #5 Ekran kartınızın modeline göre olan driverı indirmelisiniz. Ekran kartınızın modeli nedir?
ahmetdenyo Decapat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 3 21 Eylül 2018 #6 Htirz7 dedi: Ekran kartınızın modeline göre olan driverı indirmelisiniz. Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... malesefki bilmiyorum 740m olabilir idnirip kurdum kaç sefer hemde ama nafile
Htirz7 dedi: Ekran kartınızın modeline göre olan driverı indirmelisiniz. Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... malesefki bilmiyorum 740m olabilir idnirip kurdum kaç sefer hemde ama nafile
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Eylül 2018 #7 ahmetdenyo dedi: malesefki bilmiyorum 740m olabilir idnirip kurdum kaç sefer hemde ama nafile Genişletmek için tıkla... Kartınızın Nvidia olduğuna eminseniz, sürücü indirme bölümünde “Otomatik Cihaz Belirleme” seçeneğini seçebilirsiniz.
ahmetdenyo dedi: malesefki bilmiyorum 740m olabilir idnirip kurdum kaç sefer hemde ama nafile Genişletmek için tıkla... Kartınızın Nvidia olduğuna eminseniz, sürücü indirme bölümünde “Otomatik Cihaz Belirleme” seçeneğini seçebilirsiniz.