olvido Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 125 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Bazı oyunlarda ekran kartı gereksiz yere hızını düşürüyor. Ekran kartının hızını ayarlayabileceğim bir program varmı? Msi afterburnera baktım fakat böyle bi ayar bulamadım. Isılar normal ve dorboğazda yok. Kontrol edildi.
Merhaba arkadaşlar, Bazı oyunlarda ekran kartı gereksiz yere hızını düşürüyor. Ekran kartının hızını ayarlayabileceğim bir program varmı? Msi afterburnera baktım fakat böyle bi ayar bulamadım. Isılar normal ve dorboğazda yok. Kontrol edildi.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Mayıs 2015 #2 Böyle bir ayara gerek yok. Eğer ekran kartı hız düşürüyorsa bunu keyfinden yapmıyordur. Mesela ekran kartı fazla ısınırsa hızını düşürür soğumak için.
Böyle bir ayara gerek yok. Eğer ekran kartı hız düşürüyorsa bunu keyfinden yapmıyordur. Mesela ekran kartı fazla ısınırsa hızını düşürür soğumak için.
olvido Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 125 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #3 Isınmıyor. Bazı oyunlarda optimize problemi oluyor. Ekran kartı boş yere hızını düşürüyor. Bir program bulabilirsem deneyip buraya yazarım.
Isınmıyor. Bazı oyunlarda optimize problemi oluyor. Ekran kartı boş yere hızını düşürüyor. Bir program bulabilirsem deneyip buraya yazarım.