Ekran kartı için 8 PIN dönüştürücü kullanılmalı mı?

Önder Türkkal

Hectopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba geçenlerde Türkiye'ye geldiğimde bir sistem topladım fakat PSU'nun 2x6 pin olduğunu fark etmemişim. Aşağıdaki sistemde 6 pin-8 pin dönüştürücüler var. Onları kullansam sıkıntı olur mu acaba ? Bir de 2 adet PCI-Express 6pin-8pin dönüştürücü aldım fakat anakarta giren kablonun voltaj uçları farklı mı? Yabancı forumlarda böyle bir şey okudum yoksa bu kabloyu kullanmamda sıkıntı olur mu ?

• PSU: Hight Power ECO 600W
  • Ekran Kartı: Msi Armor RX 480 8G
  • Anakart: Msi B250M Mortar
  • İşlemci: Kabylake İ5 7500

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda kalitesiz dönüştürücülerle hız aşırtma sorunları yaşayan çok arkadaş gördük. Tavsiyem içinde stabil güç beslemesi için dalgalanmayı azaltan kapasitöre sahip bir kablo al (Corsair'in kablosu olabilir). Böylece Power Limit'e takılmadan rahatça hız aşırtma yapabilirsiniz.

evet cevaplar için teşekkürler reklam olmaması için sitenin adını vermiyorum 2 adet 6 pin 8pin dönüştürücü aldım fakat alev alev yanma oldu :D Alttaki şemadaki kırmızı olan kablo alev alev yandı 2. kablodada aynısı oldu bende söküp attım şuan çalışıyor. İlerde bir sorun çıkarmı aceba ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 98
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı