Arkadaşlar merhaba az önce ekran kartına stres testi yaptım ve maksimum 83 derece oldu. Driver, RAM MHz artırma, güç planı gibi hiçbir ayarı yapmadım. Windows'u kurar kurmaz teste soktum sizce driver kurduktan sonra falan derece azalır mı?
Arkadaşlar merhaba az önce ekran kartına stres testi yaptım ve maksimum 83 derece oldu. Driver, RAM MHz artırma, güç planı gibi hiçbir ayarı yapmadım. Windows'u kurar kurmaz teste soktum sizce driver kurduktan sonra falan derece azalır mı?
Driverı güncelleyip o şekilde deneyin hocam.
Olmadı Undervolt yaparsınız.
Benim kartta bu yaz sıcaklıklarında 79-80 dereceye çıkıyordu.
Undervolt yaptım ve performans kaybı olmadan 75'e sabitledim.
Max 83 derece ise çok sorun gözükmüyor ancak genelde 80'lerde seyrediyorsa ortalamanın üstünde sıcaklık var demektir. Ayrıca ekran kartınızda kaç adet fan var?
Driverı güncelleyip o şekilde deneyin hocam.
Olmadı undervolt yaparsınız.
Benim kartta bu yaz sıcaklıklarında 79-80 dereceye çıkıyordu.
Undervolt yaptım ve performans kaybı olmadan 75'e sabitledim.
Max 83 derece ise çok sorun gözükmüyor ancak genelde 80'lerde seyrediyorsa ortalamanın üstünde sıcaklık var demektir. Ayrıca ekran kartınızda kaç adet fan var?