Ekran kartı için AMD vs Intel

Yaminokami

Femtopat
Daha fazla  
Hocam aşırı aşırı kafa yorduğum bir olay kısaca bir bilgisayar alacağım ama aşırı kararsız kalıyorum ekran kartında AMD VRAM iyi daha uygun F/P ama invidia RTX performansı daha iyi DLSS gibi bir sürü yazılımı var, görüntü kalitesi daha iyi ekran kartına çok büyük bir bütçe de ayırmak istemiyorum, Max 20k sizce ne yapılmalı tecrübelerinizi dinlemek istiyorum en mantıklı olanı seçeceğim. AAA oyunları rahatlıkla oynatacak bir şey istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı yanlış yazdın galiba AMD Vs Nvdia olmalıydı.

20K'ya 7800 XT alabilirsiniz hocam.

Hocam biraz başlıkla alakasız olacakta, yaz ayında almayı düşünüyorum 7800XT'yi stoklarda sorun yaşar mıyım acaba bu 9070 serisi yüzünden ?

Hocam biraz başlıkla alakasız olacakta, yaz ayında almayı düşünüyorum 7800XT'yi stoklarda sorun yaşar mıyım acaba bu 9070 serisi yüzünden?

Hocam sorun olacağını düşünmüyorum yaza 3 ay kaldı zaten. Umarım alabilirsiniz

Moderasyon ekibi düzeltmiş hocam.

Bence fiyatlarda düşüş olabilir.

Hocam bende 5600 var işlemci olarak bir de RAM'lar DDR4 belki sistem olarak değiştirebilirim ya da hem işlemci hem kartı ayrida alabilirim. Düşmesi önemli değil de hem bitmesin hem de çok zam gelmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…