Ekran kartı için anakart değiştirilmeli midir?

Her ekran kartı her anakart ile uyumludur ancak ekran kartının ve anakartının PCI-e slotunun aynı özellikte olması daha iyi olur.

PCI Express 3.0 kullanıyor çoğu 4.0 olanlar pahalı ve onu alan kişi her şeyi bilir zaten.

Hocam yeni nesil sistemlerin çoğu 4.0 kullanıyor ve pahalı değil.

Intel Core i3 4130 şu anki işlemcim Intel i5 4.nesil ile değiştirmeyi planlıyorum anakartim Casper Nirvana desktop ekran kartı olarak ise RX 580 düşünüyorum.

PCI Express 3.0 kullanıyor çoğu 4.0 olanlar pahalı ve onu alan kişi her şeyi bilir zaten.

B550 2500TL PCI Express 4.0 aradaki fiyat farkı artık az.

Çalıştırma açısından çalıştırır ama tam performans vermez her anakartta.

Hocam ama arkadaşımız demişki "ekran kartı her anakartla uyumludur." bize PCI 3.0 veya 4.0 farkı sorulmuyor?

PCI-e 4.0 ekran kartını PCI-e 3.0 anakartada takabilirsiniz, yalnızca PCI-e 3.0 olarak çalışır FPS farkı olur. Kısacası arkadaş doğru söylemiş.

Intel Core i3 4130 şu anki işlemcim Intel i5 4.nesil ile değiştirmeyi planlıyorum anakartim Casper Nirvana desktop ekran kartı olarak ise RX 580 düşünüyorum.

i3 4. nesil ile i5 4. nesil arasında hiçbir fark yok sadece i5 işlemcim var deyip geçersiniz. Bütçeniz nedir?

Onu ben de biliyorum ama konu dışında yazı yazmış.

@quarest sistemde yükseltmeler yapmak istiyorum aslında bilgim olsun diye sordum böyle bir düşüncem var.

@quarest muhtemelen attığım mesaj gibi yükselteceğim sistemi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…