Ekran Kartı İçin CoilWhine Testi Nasıl Yapılır?

badboys07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi. Hangi şekilde yapabilirim bu testi? CS Go alamıyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı nedir ? Ekran kartında yeni nesil boğucu bobinler kullanışmışsa coil whine sorunu olması imkansız. Ekran kartını full load'a sok kulağını kasaya yaklaştır, tiz bir ses duymuyorsan sıkıntı yok. Hatta normal kullanımda rahatsız olmuyorsan hiç kurcalama bile bu performansı düşüren bir şey değil zaten.

Ekran kartı nedir ? Ekran kartında yeni nesil boğucu bobinler kullanışmışsa coil whine sorunu olması imkansız. Ekran kartını full load'a sok kulağını kasaya yaklaştır, tiz bir ses duymuyorsan sıkıntı yok. Hatta normal kullanımda rahatsız olmuyorsan hiç kurcalama bile bu performansı düşüren bir şey değil zaten.

GTX 1050 Ti. Biraz cahilim kusura bakma. Yük nasıl vereceğim ?

GPU-Z programıyla render test yapabilirsin.

Nerden indirebilirim? Bir de kesin sonuç verir mi? Zararı falan olmaz değil mi karta.

GPU-Z programıyla render test yapabilirsin.
İndirdim ama test yerini bulamıyorum yardımcı olur musun?

Ekran kartınızdan tiz bir ses geliyor mu ?

Hocam ne zaman geliyor mu ? Hangi oyunda veya hangi şekilde bilmediğim için soruyorum? Tarayıcı açıkken gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı