pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #11 The Theseus dedi: Havalar ısındı son 3 gün özellikle yine de normal fan hız kaç biliyor musunuz? Aftedburner’dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klima kullanıyorum, ortam soğuk yani. Ekran kartı ısınmadıkça fanlarını kullanmıyor.
The Theseus dedi: Havalar ısındı son 3 gün özellikle yine de normal fan hız kaç biliyor musunuz? Aftedburner’dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klima kullanıyorum, ortam soğuk yani. Ekran kartı ısınmadıkça fanlarını kullanmıyor.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ağustos 2021 #12 pisuscosplay dedi: Klima kullanıyorum, ortam soğuk yani. Ekran kartı ısınmadıkça fanlarını kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle fanlar %40-50'de çalışıyor ayar yaparak istediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz hocam.
pisuscosplay dedi: Klima kullanıyorum, ortam soğuk yani. Ekran kartı ısınmadıkça fanlarını kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle fanlar %40-50'de çalışıyor ayar yaparak istediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz hocam.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #13 The Theseus dedi: Yüksek ihtimalle fanlar %40-50'de çalışıyor ayar yaparak istediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.. Kesin olarak söylüyorum. Isınmadığı sürece fanlar kullanılmıyor ve eskiden de kullanılmıyordu. Sizden istediğim şey termal macundu, ekran kartı sıcaklığı ile ilgili şeyler değil! Neden ısındığı apacık ortada zaten.
The Theseus dedi: Yüksek ihtimalle fanlar %40-50'de çalışıyor ayar yaparak istediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.. Kesin olarak söylüyorum. Isınmadığı sürece fanlar kullanılmıyor ve eskiden de kullanılmıyordu. Sizden istediğim şey termal macundu, ekran kartı sıcaklığı ile ilgili şeyler değil! Neden ısındığı apacık ortada zaten.