tek47 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Laptopumda 3050 var 4 GB RAM'ini işlemcinin ekran kartına paylaşıyor. Pek işime yaramıyor acaba 4 vermek yerine işlemcinin ekran kartına 2 vermenin bir yolu var mı? Böylece ekran kartım 6 olur daha güzel yüklenirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
Laptopumda 3050 var 4 GB RAM'ini işlemcinin ekran kartına paylaşıyor. Pek işime yaramıyor acaba 4 vermek yerine işlemcinin ekran kartına 2 vermenin bir yolu var mı? Böylece ekran kartım 6 olur daha güzel yüklenirim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 5 Kasım 2023 #2 Ekran kartı kendi belleğinden vermez, RAM IGPU'ya verilir. BIOS'ta UMA ayarı varsa değiştirilebilir yoksa yolu yok diye biliyorum.
Ekran kartı kendi belleğinden vermez, RAM IGPU'ya verilir. BIOS'ta UMA ayarı varsa değiştirilebilir yoksa yolu yok diye biliyorum.