3060 Ti ekran kartı almayı düsünüyorum, 2. el mining yapılmamış bir ekran kartı almak istiyorum. Faturusasında alım tarihi yazıyor. Mining'in bittigi tarihten sonra satın alınmış bir ekran kartı almak istiyorum. İnternete baktım pek bulamadım mining ne zaman bitti bilgisi olan var mı?
3060 Ti ekran kartı almayı düsünüyorum, 2. el mining yapılmamış bir ekran kartı almak istiyorum. Faturusasında alım tarihi yazıyor. Mining'in bittigi tarihten sonra satın alınmış bir ekran kartı almak istiyorum. İnternete baktım pek bulamadım mining ne zaman bitti bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacam. Bu minning olayı tam olarak ne zaman bitti? Yani en fazla kaç aylık ekran kartı almakta fayda var minning açısından şüpheli olmaması için? Kutulu, garantili alacam.
Ethereum Kazımı 15 Eylül 2022'de Sona ErecekEthermine bugün yayınladığı duyuruyla beraber Ethereum kazımının 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren sonlanacağını duyurdu. Yani 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren Ethereum kazımı yapamayacaksınız.
Mining bitti derken artık eskisi kadar kazandırmıyor demek istiyorlar. Biten bir şey yok. Hala devam edenler var. (Doğrudan bitcoin mining haricinde de ekran kartı çeşitli işlemlerde kullanılabiliyor. Bunların tümüne mining deniyor diye biliyorum.)