Ekran kartı indirimleri ne zaman?

Dayanın biraz daha, biz sabırsızlanıyoruz ve kızıyoruz belki ama en azından fakirleşme pahasına birilerini zengin etmiyoruz. O stokçuları aldıkları ellerinde kalsın nvidia yeni kartlarını Tr ye getirsin bakalım bir Daha stok yapabiliyorlar mı?
Sanki doları bitti, vergisi bitti birde bunlar çıktı

Hocam dolar artınca daha da delleniyorlar 10'ar 10'ar bindiriyorlar hepsi aynı terhane.

Hocam dolar artınca daha da delleniyorlar 10'ar 10'ar bindiriyorlar hepsi aynı terhane.
Ama puanda farklı bir durum var, küreselde pahalı pandomim yüzünden. Çünkü talep çok fazla, birde bizim ülkemizde doları vergiyi geçtim uyanık stokçular türedi bunların kuruması gerek bence

Ama puanda farklı bir durum var, küreselde pahalı pandomim yüzünden. Çünkü talep çok fazla, birde bizim ülkemizde doları vergiyi geçtim uyanık stokçular türedi bunların kuruması gerek bence
Bütün dünyada karaborsacılar var ülkeden ziyade ''pandemi'' dolaylı bir üretim kıtlığı mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…